@Кашчей А бе я аз да те питам .... Кога ЦСКА е било убито ??? Да те светна по въпроса щото си незапознат. ЦСКА беше обявен в неплатежоспособност и кредиторите поискаха в съда обявяването му в несъстоятелност. При насрочените търгове от съда , на последния Ред Анималс придоби това което е останало ( ВСИЧКО - АКТИВИ , ПАСИВИ , ИСТОРИЯ ) срещу 8 милиона. Ред Анималс е част от новото дружество което е на Армията. Кой е убит ???
Това е процедура по фалит и не е убийство и няма нищо лошо в това да си преминал през него .
@bsz1916 ЦСКА премина през процедура на несъстоятелност. В съда в посочения срок не беше одобрен нито един план за оздравяване на дружеството. След това от останалите активи на дружеството бяха задоволени кредиторите му. А за тези активи които не бяха пожелани от кредиторите , беше направен търг за разпродажба ( сред които емблемата и историята на клуба ,която върви с нея ). Тя ( емблемата ) беше спечелена на търг от Ред Енималс. И за това някой да ми приказва за ликвидиране или умиране на ЦСКА ми е много смешно .
@makedonski ЦСКА никога не е умирало. ЦСКА беше обявено в несъстоятелност. След като мина процедурата по оздравяване и никой план не беше одобрен от синдика, се премина към обявяване на търг за остатъчните активи на ЦСКА . Този търг премина и беше платена цена от Ред Енималс. Те придобиха остатъчните активи , емблема и история на ЦСКА. Не знам как ти хрумна , че най-големия отбор в България е умрял.