пуснете анкета "имаше ли дузпа за Англия..." да видим какво мислят хората
@Hameleon4o "Имам чувството" е възможно най- учиво казано. очавадно наредена работа. дано Италия ги разпилее на финала.
1992 г. Дания така влезе на мястото на Югославия и взе че стана шампион. тази година започнаха пак с подобно голямо "премеждие", дано успеят да махнат от турнира един от най- скучните отбори. Ясно е че уефа ще иска Англия на финал, но дано успеят да ги излъжат :)
Това е правилния път сега, ШКОЛАТА. Ако се намери някой ден идиот който да дойде да си хвърли парите тогава да купуват скъпоплатени чужденци със симнителни качества. до тогава школата и колкото толкова.
ма много сте навътре с документите да го е....а? той човека че не изглежда като да е сериозен, не изглежда, ама па и "отговорните" лица в левски не знаят какво правят и какво става май? и не знам защо и до кога тая мъка? отдавна беше време левски да се отърве от всички високоплатени футболисти и да заиграе с млади момчета от школата или от дето намери ако щете. дори и да изпадне до сега да се е стабилизирал финансово и лекаполека да се измъкне от тинята в която все повече затъва! па ако има кой да ги купи, той ще ги вземе и в Б, че защо не и в В група.
ей! голяма реклама му правите? дали има нужда от това?
до скоро мечтата беше да спечели световна титла, сега е просто някаква титла.
много отдавна трябваше да са продали (или отървали от) всички чужденци и да залагат само на млади момчета от школата примерно. резултата щеше да е същия, разходимите 100-кратно по малки и можеше не само да са излезли от финансовата криза, но и привържениците да са по доволни.
организира се група със определен брой възпитатели.
предлагам тези който са бяха хванати от полицията сега да бъдат осъдени да сиу разделят "минималната" глоба и да я платят те.