Ти си активен. Работиш, спортуваш, обичаш походите и пътешествията. Играеш активно играта, не позволяваш събитията просто да се случват, защото ги случваш ти. Не можеш да си позволиш да изпуснеш следващия голям мач, а когато си на трибуната искаш не само да подкрепиш любимия отбор, но и да запечаташ всеки уникален момент от играта. Обикновено с помощта на добрия приятел…смартфона. За целта ти трябва нещо изключително.

Как да разпознаеш изключителния смартфон? Код: удобен за ползване – страхотна камера – издръжлива батерия. 

Докато играта продължава. Или просто Хperia XA Ultra от Sony- достоен партньор на активния ти начин на живот.

Сони

Представи си страхотен екран с извито стъкло и без рамки, който превръща играта за теб в завладяващо визуално изживяване. Xperia XA Ultra приляга перфектно в ръката ти, с метална рамка, изключителен дизайн и награда за най-тесния 6-инчов смартфон в света. И за повече удобство - режимът „One-handed Operation“ за ползване само с една ръка. Така Xperia XA Ultra те вкарва директно на терена на поредния мач от Шампионска лига или на тенис корта.

Изживяването обаче е ултра, когато е споделено. Сега е гарантирано по най-добрия начин с впечатляващата камера на Xperia XA Ultra. Устройството разполага с най-високотехнологичната предна камера в света, която ти позволява да правиш супер селфита на стадиона, докато спортуваш или когато си навън с приятели и празнуваш победата на любимия отбор. С функцията Hand Shutter вдигаш ръка и таймерът на камерата започва обратното броене – за селфи на мига! Благодарение на 16MP и сензорите за снимки при ниска осветеност на Sony, сега можеш да щракнеш перфектното селфи по всяко време на денонощието. Край на размазаните и тъмни снимки. Да живеят контрастните и ярки цветове, всеки път, навсякъде.

Сони

Гооол! За моментите, когато си в еуфорията на играта, когато отборът ти е на крачка от победата, включи оптичната стабилизация на изображението, за да парираш трептенето на ръката си преди последния съдийски сигнал.

Нека добрите моменти продължават вечно с мощта на батерията, която гарантира два дни живот с едно зареждане. Една батерия, която издържа на твоето темпо, без да се безпокоиш за разговорите, чатовете, снимките и видеата си. А за бързо презареждане на Xperia XA Ultra използвай Quick Charger UCH12 само за 10 минути - така да си гарантираш още 5.5 часа заряд. Сега имаш на разположение и функцията за адаптивно зареждане Qnovo, която увеличава до 2 пъти общата продължителност на живота на батерията. Активна батерия, която отлично пасва на твоя активен начин на живот.