Остава по-малко от месец за кандидатстване в четвъртото издание на най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп - ПРОМЯНАТА, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България.

Програмата е отворена за кандидатстване до 18 юли и всеки, който има работеща и иновативна идея за трайно подобряване на живота на децата в България, може да кандидатства на www.nova.bg/promynata.

На 28 юни, сряда, от 9.00 до 11.00 ч., в betahaus Sofia, ул. „Крум Попов“ 58, ет. 2., екипът на ПРОМЯНАТА организира специален информационен ден, в който всеки желаещ да стане част от най-мащабната инициатива, развиваща социалното предприемачество в България, може да зададе своите въпроси и да научи подробности относно процеса по кандидатстване и критериите за оценка. Не е необходима предварителна регистрация.

На събитието ще присъстват Стела Ерера - Мениджър корпоративна и социална отговорност на Нова Броудкастинг Груп и Юрий Вълковски - Изпълнителен директор на Reach for Change за България.

За всички, които не могат да присъстват, ще бъде излъчен видео стрийминг на facebook страницата на ПРОМЯНАТА с възможност за задаване на въпроси онлайн.

ПРОМЯНАТА предлага възможност и за индивидуални 30-минутни консултации, на които кандидатите могат да представят своята идея и да получат обратна връзка от екипа на Reach for Change България. Кои са датите на консултациите и какъв е процесът на задължителна регистрация може да видите в събитието във Facebook.

Конкурсът ПРОМЯНАТА е отворен за кандидатстване до 18 юли 2017 г.! Можете да намерите допълнителна информация и да кандидатствате на: www.nova.bg/promyanata. Кандидатства се лесно с онлайн регистрация и онлайн формуляр!

От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на над 13 000 деца в цялата страна, а всяка година NOVA инвестира над 190 000 лв., за да може положителната промяна за децата на България да стане реалност. Освен финансовата подкрепа, всяка година Нова Броудкастинг Груп активно включва своите служители в доброволчески четения, интервюта с кандидатите и финалното жури за избора на големия победител. В допълнение, компанията осигурява медийна подкрепа за всички финалисти, а нейни служители стават техни ментори, за да споделят бизнес опит и да им дадат стратегически съвети.

Ти можеш да си новият Герой на ПРОМЯНАТА! Кандидатствай на www.nova.bg/promyanata