Тялото ни все по-често не може да пребори умората след напрегнат работен ден или след усилена тренировка. Тогава на помощ идват адаптогените – хранителните добавки, които помагат на организма да се справи с този проблем. Това е съветът към всички мъже на инструктора Кирил Танев. Един от най-мощните адаптогени е сибирският женшен на марката Cvetita Herbal. Този натурален продукт се екстрахира в България и има много широко приложение.

Един от причинителите на затлъстяването в областта на корема е стресовият хормон кортизол. Ако нивата му се нормализират, а това може да стане с прием на сибирски женшен, половината от проблемите, свързани със стреса, могат да бъдат решени, категоричен е Кирил Танев. Част от тях са повишения апетит, преумората, отпадналостта, липсата на мотивация за работа и спорт и др.

Хранителната добавка е много полезна и при проблеми, свързани с половата система и репродуктивните способности. Женшенът на Cvetita Herbal може не просто да повиши мъжката потентност, но да увеличи активността на сперматозоидите, коментира в интервю за Дарик радио и общопрактикуващият лекар и фитотерапевт д-р Димитър Янев. Той обясни обаче, че при негови пациенти ефект имаоще след първия месец.

Сибирският женшен действа успокояващо и на жените, увеличава желанието им за близост и повишава шансовете за зачеване. Добавката се препоръчва и за жени в климактериум. По време на менструация също е добре да се приема, защото намалява вероятността от образуване на анемии.

Не на последно място продуктът може да повлияе положително на хора в преддиабетно състояние, защото има способността да регулира нивата на кръвната захар. Сибирският женшен е подходящ както за спортисти, така и за хора с напрегнато ежедневие, за тези, които имат проблем с метаболизма. Той се приема и чисто профилактично за подобряване на имунната система, обяснява Кирил Танев.

Ако искате да бъдете щастливи, употребявайте сибирския женшен на Cvetita Herbal , посъветва д-р Янев. Той спомага за увеличаване нивата на ендорфин - хормонът на щастието.

Ако желаете да се възползвате от допълнителна отстъпка при онлайн поръчка може да използвате този промокод при завършване на поръчката в https://www.cvetitaherbal.com.