Годишното общо събрание на членовете на Българската федерация по ски се проведе днес в сградата на ММС в София. Участие взеха клубовете, които са членове на БФСки, като бяха спазени и всички противоепидемични мерки.

Водещ на събранието бе Пепа Мицева, генерален секретар на федерацията. Председателят на БФСки Цеко Минев запозна участниците с отчета на федерацията за изминалата година. Общото събрание го прие единодушно. Приет бе и годишния счетоводен отчет на федерацията за 2019-а и доклада на експерт-счетоводителя. Членовете на Общото събрание освободиха от отговорност Председателя и членовете на УС за дейността през отчетния период. Избран бе експерт счетоводител за отчетната 2020 г. Зам.председателят на БФСки Георги Бобев запозна членовете на Общото събрание с проекта за бюджет на федерацията за 2020 г.

Членовете на общото събрание дискутираха и различни въпроси, касаещи календара от състезания за предстоящият сезон, възстановяване на нормалният ритъм на работа на отделните спортове и възможности за по-чести срещи на клубовете с ръководството на федерацията.