Българският боксьор Даниел Асенов сподели очакванията си за следващия съперник в олимпийската надпревара в Рио. Той ще се изправи срещу алжиреца Мохамат Флиси, който според него е "гаден опонент" и като цяло такъв стилът му. За да стигне до тази битка, той се справи с аржентинеца Даниел Фернандо Мартинес. 

"Не беше никак лесен мачът, но съм доволен, че успях да победя в тази тежка битка. В следващия мач съперникът ще е още по-здрав, същият и коварен и гаден опонент ще е, но ще дам всичко от себе си да го победя. Той е много гаден, но 100% ще е съвсем различна играта в този двубой", споделия известният като Тайсъна от Кукорево боксьор пред българските медии в Рио.  

"Преди това бях играл с аржентинеца, тактиката ми беше съвсем различна преди началото. Но все пак е първи мач, а и адреналинът ми е на високо ниво. Нямах и спаринг-партньори тук, но се надявам за втория мач нещата да се подобрят." 

"Аржентинецът игра абсолютно нечестно, при неговите влизания се получават тежки аркади, но се радвам, че се разминах с най-лекото. Сега ми предстои много здрава битка", сподели още Асенов.

Иво Райчев, пратеник на Дарик радио в Рио де Жанейро