Световното е в разгара си, целия свят е футбол, а ти... ти водиш преговори за телевизора вкъщи, които наподобяват преговорите след някои от най-кръвопролитните войни.

Не е ясно защо така става, но дойде ли Олимпиада или пък Световно по футбол, с тях идват и вицовете за борбата за дистанционното, за съпругите, които не знаят какво е засада, и за съпрузи, които не чуват и една дума от това, което им казва половинката (честно, за пети пъти тази вечер ви го казва!).

Някои хора предвидливо си решават проблемите овреме, като месеци преди спортното събитие просто купуват втори телевизор и сключват пакт за ненападение за срока на въпросното. Други обаче не притежават такава предвидливост и се озовават в средата на бойното поле точно когато започва най-интересният мач – и най-интересният сериал, както се оказва.

А какво да кажем за тези от нас, които имат телевизор и собствено дистанционно, но нямат какво? Нямат време да гледат любимия си отбор, защото пътуват отнякъде, или допреди началото му са били на среща, или просто са в ужасно, адово задръстване!

Не си скубете косите (особено ако и без това сте тръгнали да оплешивявате) – има решение и за всички вас – както за страдалците, които искат просто да бъдат оставени на спокойствие да си изгледат проклетия мач, без някой да задава въпроси за гащетата на играчите и от каква кожа е направена футболната топка, така и за онези, които висят някъде навън и не могат да се доберат до безценния си телевизор.

Решението е елементарно – просто си пускате достатъчно интернет вкъщи или на таблета, и си гледате мачове, докато свят светува, при това откъде си поискате. Или поне докато свърши Световното, което, да се надяваме, ще е по-скоро от края на света.

Разбира се, това няма как да стане, ако сте на ограничен план за интернет, който свършва точно когато най-много ви трябва да е бърз. Но и този проблем има решение!

Свободата от това ограничение е много близо до вас, даже ако трябва да сме точни – на 1.99 лв разстояние за 250 МВ, а потребление над това ще платите в края на месеца, със сметката си.

И това е. Няма срокове, договори и специални условия. Само вие, вашият таблет (или лаптоп) и безкрайни часове футбол, в които никой няма да ви иска дистанционното или да ви задава въпроси точно когато съдията свири дузпа. С две думи (или малко повече) - чиста работа и пълен кеф.