Мъжката кожа е много по- различна по своята физиология и структура. Начинът на живот, бръсненето и излагането на слънце имат голямо влияние върху състоянието на мъжката кожа. Ето защо мъжете също трябва да използват продукти, създадени специфично за техните нужди.

Козметичната серия Wellman е научно разработена от експертите на Витабиотикс специално за мъже да доставя уникална грижа за кожата на лицето и тялото на базата на Adnce Research in Male Skincare ARMS™. Изключителна комбинация от витамини и натурални ботанически екстракти подхранват кожата на мъжа. За свежа, гладка и хидратирана кожа.

Wellman от Vitabiotics е научно разработена гама хранителни добавки насочена да отговори на хранителните нужди на съвременния мъж във всеки етап от живота. Всеки продукт предлага уникален балансиран състав от витамини, минерали и микронутриенти, базирани на последните научни изследвания за поддържане на мъжото здраве. Повечето мъже имат толкова натоварено ежедневие, че осигуряването на здравословен хранителен режим всеки ден, макар и идеално като пожелание, е практически почти непостижимо.

Една таблета Wellman Оригинал е лесното разрешаване на проблема с добрия тонус при мъжа. Освен основните витамини и минерали необходими на мъжия организъм, съдържа Сибирски Жен Шен, Ко- ензим Q10 и аминокиселини. Продуктът подпомага мъжкия организъм в борбата със свободните радикали, подсилва имунната и репродуктивната системи, намалява отпадналостта и чувството за умора.

Обогатената и иновативна формула на Wellman Плюс 3-6-9 осигурява повече от 30 нутриенти, като включва пълноценните хранителни ползи на Wellman Оригинал, плюс добавени Омега3-6-9 подбрани специално за мъжкия организъм.

Интелигентните добавки само за мъже