Как да има мир вкъщи по време на Световното

„Тези със сините гащи, кои са?“, „А сега кои играят?“ и, разбира се - „Какво е ЗАСАДА??“ - това са въпроси, които доста мъже чуват – или ще чуят, от половинките си в следващите дни, докато тече Световното.

Не ни е нужен астролог, за да отгатнем, че в момента се намираме в период, в който отношенията на мъжете с по-нежните им половинки може да претърпят нарушения и силно обтягане, особено когато се наложи за шестнайсти път да обясните какво е засада и какво – непряк свободен удар. За войната за дистанционното дори няма да отваряме дума, защото спокойно може и да влезе в учебниците по история и наръчниците за управление на конфликти.

И така, какво можем да направим, за да е и вълкът сит, и агнето да е цяло, тоест – да си седим спокойно пред телевизора и да си крещим за когото ни душа иска, и половинката ни да е напълно окей с така създалата се ситуация и дори, евентуално, да изпитва щастие от нея?

Всички политици и стратези биха отговорили, че такъв сценарий е възможен, само ако и двете страни са удовлетворени в желанията си, което, преведено на езика на семейните отношения по време на Световно, означава две неща:

втори телевизор

подарък – пардон, ПОДАРЪЦИ, които да държат въпросите за засадата, цвета на топката и най-вече – войната за дистанционното, в контролируемо състояние (тоест, не повече от три въпроса на мач и деклариран отказ от дистанционно в посочените от вас часове)

И така, ако вече сте в описаната ситуация и имате нужда от спешно решение на проблема, няма какво да си кривим душата – най-бързият достъп до така мечтаното спокойствие е добрата ви стара приятелка - кредитната карта. И то не коя да е кредитна карта, а Бяла Карта – вашият билет към установяването на траен мир вкъщи, че дори и след това.

Бяла Карта е всичко онова, от което имате нужда в моменти като този: лимит до 3000 лв., без такси за издаване, преиздаване и обслужване, без такса при теглене от банкомати в България и шанс за одобрение дори и при влошена кредитна история. Спокойно – трудовият договор също не е задължителен. Какво да ви кажем – това е просто една карта-мечта! Нищо не иска, не задава въпроси и не пита кой играч от кой отбор е!

Та, предполагаме, че няма смисъл да ви учим какво трябва да направите, но все пак да повторим. Сдобивате се с Бяла Карта, отивате при половинката си и, в зависимост от последния скандал на тема футбол, телевизор и коибяхаонезисбелитегащи, директно връчвате картата в ръката ѝ с пожелание за отбелязване на много голове по магазините. Или пък правите хеттрик, като ѝ купувате мечтан подарък И едновременно с това ѝ връчвате картата с пожелание да я ползва както намери за добре в следващия един месец.

От достоверни източници разбираме, че методът работи безотказно, така че, за да няма навалици и масови безредици, препоръчваме още сега да кандидатствате онлайн за нея. Най-якото е, че ще разберете дали сте одобрени за картата максимално бързо, а веднъж щом стане това, ще си я получите на посочен от вас адрес. Тоест, няма да изпуснете нито един мач, за да ходите някъде и да си вземете вярната приятелка – вместо това си стоите на дивана и тя ви идва на крака вкъщи.

И не се притеснявайте, че ще ѝ изгубите края – за всяка направена трансакция ще получите и SMS известяване, така че ще знаете малко преди достигането на лимита. Не че това ще ви успокои, но друго си е да го знаете.

И, за да е още по-яко всичко, по случай петия рожден ден на Бяла Карта (само си представете колко мъже е спасила за пет години!), сега можете и да си спечелите подарък, като цъкнете ето тук и влезете във виртуалната стая, в която са разположени различни предмети. От вас се иска да си изберете три, а какво се случва след това, ще разберете впоследствие. Обещаваме да е готино! Играта продължава до 30 юни!

А ние ви пожелаваме приятно и безаварийно гледане на Световното. Развейте смело бялата си карта и си отстоявайте укреплението пред телевизора. В края на краищата, тя неслучайно се нарича така – Бяла Карта. С нея играта е винаги печеливша.