След като все повече букмейкъри промениха политиката и започнаха да интегрират нови функции, отчитаме и все по-сериозната свобода на игра, включително и опцията даден играч да предложи своя собствена прогноза, за да позволи на феновете да се включат дори с някои доста абсурдни прогнози, които в последствие се превръщат в легендарни. Благодарение на онлайн платформите, все по-често можем да правим прогнози и по време на срещата или в движение. Тази опция със сигурност се струва особено интересна, а и микропазарите при реномираните букмейкъри се обновява изключително бързо. Какво обаче трябва да знаем и защо можем да открием привличането на клиенти към тази платформа?

Едно от особените изисквания, когато избираме тази секция със спорт, маркирана най-често в графата "На живо", е наличието на опцията за пряко предаване. По този начин, докато наблюдаваме срещата, винаги можем да следим и микропазарите, които се предлагат. Следователно имаме възможност в платформата на даден букмейкър да гледаме определения спорт и преди изпълнението на пряк свободен удар, да направим своята прогноза за резултата от изпълнението. Спокойно можем да забележим, че в ревюто на Bet365 от Silentbet именно микропазарите пристигат с балистична скорост и екипът винаги дава доста интересни предложения за клиентите си.

В секцията на живо ще открием, че освен тази опция, спокойно можем да добавим и други прогнози като победител в срещата, но разбира се, развитието на играта винаги ще се отрази на самите коефициенти. Като цяло няма никакви ограничения на какво точно ще се спрем: фалове, жълти картони, корнери и тъчове. Някои фенове избират тази опция именно заради възможността да гледат срещата на мобилно устройство, в което също няма нищо лошо. В тази секция винаги можем да открием приятни предложения и възможности, които да ни позволят да се насладим на истинското дерби и да извлечем максимума от него.

Докато това предложение има своя чар, не трябва да забравяме, че стандартните залози също са налични. Спокойно можем да използваме времето до дадено дерби, за да проучим формата на двата отбора, да разгледаме статистиката и да преценим кой точно пазар ще бъде възможно най-добрия. При спортните залози именно най-бързите фенове могат да се окажат разочаровани. Подготовката и практиката със сигурност ще помогне за повишаването на шансовете ни, а това автоматично се отразява и върху конкретните печалби.

Макар и в двата случая да правим спортни прогнози, преди срещата можем да открием и доста по-сериозни коефициенти, а както вече споделихме, когато една среща започне, същите се променят в зависимост от развитието на дадената среща. Има и още една причина повечето играчи да правят своите прогнози преди срещата, не всеки човек желае да се настани пред компютъра и телефона и фокусът му по-често да е насочен към предлаганите пазари, отколкото към срещата.

С оглед на тези факти, нека обърнем внимание на кое трябва да заложим? Истината е, че няма правилен отговор, но винаги можем да изберем опцията "На живо", когато сме пропуснали срока да я направим преди самия мач, дори това се случва на най-големите играчи. Микропазарите наистина са изкушаващи и ако дадена среща се окаже особено оспорвана, просто няма как да пропуснем това забавление.

В обратният вариант, залозите преди среща ни позволяват да се фокусираме повече върху играта, отколкото да продължим да насочваме вниманието си към платформата. Освен това не всеки почитател е привлечен от изкушенията в горните редове. Традиционалисти към спортните залози винаги ще има. В заключение можем да кажем, че без значение каква прогноза правим и в коя секция, препоръчително е просто да играем трезво и винаги с удоволствие, тогава изборът няма да бъде от особено значение, след като крайният резултат е налице.