Трите прекрасни дами от семейството на Наско Сираков - Илияна Раева, Славея и Виолета откриха нов денс център в столицата. Танците са в кръвта не само да старши треньорът по художествена гимнастика, но и на нейните дъщери. Трите представиха официално луксозния център “Денс Палас София”, който се намира на околовръстния път в района на Витоша. Двете дъщери на Илиана Раева са съсобственици във втория от веригата центрове, заедно с Илиан Чакъров. Първият бе открит във Варна преди около половин година.

Този център за танци и аеробни занимания в София е с най-модерната база и има три луксозни зали, уютната обстановка на Палас Бар и екип от професионални инструктори, които ще се грижат за тонуса и отличното настроение на всички, които са решили да се отдадат на танците.

Трите дами са помислили за всеки вкус и предлагат групови занимания, но и индивидуални за по-притеснителните. Групите за деца са съчетани с групите за възрастни. По-любопитното е, че е помислено дори за специална програма за компании и фирми, целяща създаването на силни екипни отношения между работниците чрез магията на танца.

Разбира се, всеки младоженец, притесняващ се от факта, че не може да изиграе едно право хоро, вече има своето решение. Подготовката за първия танц на сватбеното тържество вече не може да бъде проблем, благодарение на танцьорите.