Петминутен филм за скейт културата в София, под названието “Поздрави от София”, е сред новите продукции, част от глобалното съдържание на Red Bull TV. В него ставаме свидетели на възможностите за практикуване на спорта в българската столица и също така имаме възможност да се запознаем, макар и индиректно, с основните фигури, които дават тласък на развитието му.

Кратката обиколка из града ни показва, че в него съвсем не липсват подходящи локации за скейтбординг. Освен това научаваме, че традициите в спорта у нас не са от вчера или днес и любителите, които непрекъснато го практикуват, правят всичко възможно да печелят все повече съмишленици всеки ден.

Освен всичко, видеото ни загатва, че чужденците, които често идват да карат у нас, остават впечатлени от обстановката, възможностите и разбира се, скейт спотовете на града.

Филмът, макар и кратък, ни напомня, че София е град с огромни възможности и потенциал. Още висококачествени фото и видео материали от света на скейтбординга и екшън спортовете като цяло можете да откриете и на платформата Red Bull Content Pool.