Практикуването на какъвто и да е спорт е скъпо занимание, особено ако стремежите са да се развива професионално. Всички екипировки и консумативи, необходими за протичането на една нормална тренировка, изискват не малко средства, а не винаги хората са способни на момента да ги отделят. Ето защо в такива моменти на помощ идва CrediNet.

CrediNet е част от продуктовата гама на регистрираната небанкова финансова институция MicroCredit, която съществува на българския пазар от 2012-а година и отпуска бързи потребителски кредити онлайн. Това, което откроява CrediNet от другите продукти е, че е изцяло изнесена в Интернет пространството услуга, която предоставя възможност за кандидатстване и усвояване на средствата от всяка точка на България.

Системата е разработена прецизно, за да може да бъде максимално ясна на потребителите и да не затруднява кандидатстването за бърз кредит. То се осъществява посредством онлайн форма, която може да бъде попълнена и изпратена, чрез сайта на CrediNet по всяко време на денонощието от всяка точка на страната. Разглеждането на молбата и одобрението ѝ се осъществяват в рамките на работното време.

При одобрение, сумата по кредита потребителите могат да получат лично в офис на MicroCredit, в обект на EasyPay или по посочена от тях банкова сметка, а изплащането на заема се осъществява посредством същите възможности.

Благодарение на този вид услуга, всеки човек, имащ нужда от бърз кредит, си спестява чакане по опашки, има достатъчно време да се запознае подробно с условията в комфорта на своя дом или работно място.

MicroCredit съществува на българския пазар повече от 5 години, като за този период е разработила четири уникални продукта, които задоволяват необходимостта на потребителите от бързи кредити. Компанията е разкрила над 70 локални офиси в цялата страна, обучила е над 1200 кредитни консултанта и е обслужила над 260 000 клиента.

Продуктите ѝ са подходящи както за семейства, така и за упражняващите свободни професии и собствениците на малък и среден бизнес. А с избора на изцяло онлайн продукта CrediNet потребителите могат да се възползват от суми от 200 до 3000 лева за срок от 3 до 12 месеца, както и безлихвено връщане на сумата в рамките на 30 дни при заплащане на административна такса.