Невероятна емоция, много красота и публика на крака за ансъмбъла са само малка част от преживяването на всички в залата в Русе снощи по време на спектакъла “Светът на златните момичета” на националния отбор.

Гергана Йорданова, Моника Панайотова и продуцентът Цветелин Димитров бяха изпипали всеки детайл и всичко беше готово за една незабравима вечер.

Кметът на града г-н Милков минути преди началото на невероятното шоу посрещна сияещата Илиана Раева с красив букет. Двамата, заедно със Силвия Митева, президент на клуб по художествена гимнастика “Акро Русе” откриха събитието. Силни думи към президента на БФХГ и художествената гимнастика от кмета на града накара многобройната публика да избухне в аплодисменти. Силвия Митева развълнувана благодари на Илиана Раева за всичко, което прави за българската гимнастика и изрази щастието съм към треньори и състезатели за техните успехи. Илиана Раева благодари и на двамата и с неповторимия си ораторски чар възпламени публиката с думите си към русенци. Тя получи красива статуетка от кмета и плакет от Силвия Митева, нарисуван лично от голямата ни състезателка и царица на пируетите, националната ни състезателка от близкото минало, Силвия Митева.

Очарована от красивата и удобна зала, Илиана Раева е предложила на кмета всяка година в Русе да има международен турнир “Златен обръч”. Г-н Милков е изразил пълна подкрепа за предложението.

Спектакълът подари на русенци много красиви емоции. “Златните ни момичета” играха вдъхновено и с невероятна емоция. Публиката не издържа и стана на крака при блестящото изпълнение на ансамбъла. Момичетата на Весела Димитрова не скриха вълнението при тази гледка и дълго се покланяха на екзалтираните им фенове.

В спектакълът се включиха и любимата на русенци поп-изпълнителка Дивна, клубът по художествена и спортна гимнастика от Русе, както и балетни формации от Русе, които подариха незабравими мигове на публиката.

Накрая всички бяха на терена при своите героини и си правиха снимки за спомен и автографи. Затрупани от цветя и много любов, момичетата ни грееха от щастие. Илиана Раева обеща на щастливите русенци догодина след Олимпиадата пак да им гостуват.

Подобен спектакъл очаква и публиката в София, в Арена Армеец, на 21 ноември от 19.00 часа.