Волейболният Нефтохимик бе сред най-заразените отбори в родния спорт. Наставникът на тима - Николай Желязков, сподели тимът, който вече се възстанови напълно от заразата, ще продължи напред. 

"На практика всички го изкарахме. Някои от момчетата го изкараха доста тежко, Валентин Братоев бе в болница, вече е вкъщи. Ние започнахме да тренираме, но всички имаме физически проблеми. Този вирус наистина оказва влияние, така че влизаме доста трудно влизаме във форма", призна Желязков. 

"Може би аз съм го изкарал повторно, но никой не знае какво точно се случва с този вирус. Всеки гледа новините, пресата, няма голяма яснота върху това какво се случва." 

"Според мен никой не може да каже точно колко време ще се възстановим, то е строго индивидуално за всеки организъм. Трябва да видим как ще реагираме в определна ситуация. Аз нямам сила, 100 метра да походя и изпитвам липса на сила. Тези, които сме на повече години, ни се отразява по-тежко", заяви треньорът. 

А какви са амбициите на волейболния клуб можете да разберете от видеото.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.