Кубрат Пулев ще се бие с Антъни Джошуа през ноември или през март. Това обяви ексклузивно за новините на "Нова" промоутърът и мениджър на Кобрата Кале Зауерланд. Той разкри и какви са шансовете Пулев да се бие със следващия в ранглистата Карлос Такам, ако шампионската титла бъде отнета от Джошуа.

"За нас основното нещо е, че Кубрат Пулев е в позиция на претендент. Той ще се бие за световната титла. Въпросът е срещу кой. И ние, и Кубрат предпочитаме да се бием с Антъни Джошуа, отколкото да се бием за вакантния пояс. Опитваме се да стигнем до споразумение, което да задоволява всички страни", заяви Зауерланд пред NOVA.

Промоутърът на Джошуа му реди график без Кобрата в него

Джошуа вече тренира за бой срещу "когото и да е"

Той е категоричен, че мач между двамата ще има. Наскоро се появиха информации от Англия, че промоутърът на Джошуа му реди график без Кобрата за следващата година и половина.

"За нас най-важното нещо е да се бием с шампиона в тежка категория и това е Антъни Джошуа. Този мач ще се случи. Големият въпрос е кога ще се проведе - през ноември тази година или през март. Това е единственото нещо, което трябва да бъде решено."

Чакаме реванша Джошуа - Кличко през октомври

Промоутърите на Кобрата отказали мач с Джошуа, Зауерланд: Пулев може лесно да го бие

"Не искаме поясът да бъде отнет от Джоуша. Това не е правилният начин, но ако това е единственият начин, тогава ще се бием за вакантния пояс", заяви още Зауерланд и коментира евентуалния друг съперник на Кобрата - Карлос Такам.

Нисе Зауерланд: Пулев е готов да изчака реванш между Джошуа и Кличко

"Карлос Такам има мач през юни. Сигурен съм, че ако се наложи, ще бъде готов да се бие за световната титла. Познавам добре неговия промоутър. Още не сме преговаряли с Такам, но не съм сигурен дали той ще бъде другият претендент за вакантната титла. Изглежда очевидно да е той, но не е задължително", завърши Кале Зауерланд.