Още два дни остават до края на възможността за записване за "Тур по джага на Gong.bg".

Първият по рода си турнир на Gong.bg се организира за всички футболни запалянковци, които ще имат възможността да загреят подобаващо за Световното първенство в Русия.

Турнирът ще се проведе на 2 юни от 11 часа до Лятна сцена в парк Борисова градина в София.

Ето и формата за записване >>> https://gong.bg/turnir

За участие се допускат отбори от непрофесионални играчи, които са навършили пълнолетие. Жребий от всички записали се до 29 юни ще определи кои двойки отбори ще се борят за голямата награда в турнира - пътуване до Русия и посещение на мач от програмата на Световното първенство.

Водещ на "Турнир по джага на Gong.bg" ще бъде актьорът и телевизионен водещ Павел Владимиров, а през целия ден в джага зоната на Gong.bg специални звездни гости ще подкрепят отборите в оспорваната надпревара.

Джага забавлението ще продължи и на 3 юни, когато спортната територия на Gong.bg в Борисовата градина, ще приеме всички, които желаят да играят или да се позабавляват с приятели.

Специални брандирани подаръци ще зарадват посетителите на 2 и 3 юни по време на събитието, а за всички участниците в турнира ще получат подарък - абонамент за платформата PLAY DIEMA XTRA.

Във връзка с предстоящото Световно първенство по футбол, екипът на Gong.bg ще подготви специална страница за своите потребители с програма и резултати от мачовете, най-добрата селекция от новини, любопитна информация, снимки, видео и още други интересни материали, свързани с Мондиал 2018.

"Турнир по джага на Gong.bg" се провежда в рамките на ежегодната инициатива "България спортува 2018", която Gong.bg подкрепя.

Наградите в турнира на Gong.bg – билети за Световното по футбол, заедно с полет и хотелско настаняване за двама, са осигурени със съдействието на туристическа агенция Кондор Холидей