Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич сподели, че към този момент не се очаква други играчи да напускат клуба. Преди няколко дни цели четирима играчи си стегнаха багажа от „Българска армия”, но според думите на специалиста, няма да има други напускащи.

Крушчич говори след победата с 2:0 над Ботев Враца на стадион „Българска армия”.

„Най-важното е, че изиграхме първи мач от два месеца и половина. Най-важното в момента е, че всички напуснаха терена здрави. Със сигурност можем и по-добре, но в момента най-важното е, че всички са здрави. Като игра, като игрова дисциплина бяхме добре. Липсва ни динамика. Подготовката ни бе само две седмици, липсват ни мачове, но най-важното е здравето на футболистите”, коментира спецът.

„Тези които започнаха през първото полувреме със сигурност няма да са титулярите срещу Витоша. Имаме по двама футболисти по крилата, така че ще видим. Зависи от съперника и нашата тактика. Второто полувреме беше по-лесно, защото валя на полувремето и беше по-лесно да се тича и диша. През второто полувреме Ботев Враца нямаше нито една възможност, освен през първото полувреме едно центриране”, сподели още той.

„Имаме седмица да работим още, надявам се, че за първия мач ще бъдем в по-добро състояние, този мач ще ни помогне също. Няма кой да си тръгне друг от състава. Днес видяхме всички футболисти, които са в ЦСКА, видяхме и юноши, които оставиха добри впечатление. Нямам отговор на въпроса дали аз ще водя ЦСКА през новия сезон, нямам коментар”, завърши наставникът на „червените”.