Светът е завладян празнични емоции, а в това време на годината е време за равносметки. Как е протекла годината, какво сме постигнали в нея, с какво не сме успели да се преборим, какво ни предстои занапред...

В това време за равносметки, от GONG.BG решихме да ви предложим едно малко по-различно обобщение на събитията през годината. Един вид, да я изпратим в по-добро настроение с нещата, които са леко встрани от ежедневните спортни зрелища. Затова подбрахме снимките на най-красивите жени, които имат допирателна със спорта, макар и не съвсем. Те изхвърляха гаджетата си спортисти, куфяха по стадионите на Мондиала, ваеха тела във фитнеса, наслаждаваха се на различни спортни мероприятия...

Но най-важното от всичко - те са просто прелестни и няма как да не им обърнем внимание в една подобна годишна равносметка на красивата страна около спорта. Насладете се на най-прекрасните мацки в обобщаващите ни галерии всеки ден. 

За Честита Нова година решихме да ви покажем най-красивите жени, които казаха "Да" на своите половинки през вече изминалата 2018-а година. Експилотът във Формула 1 Дженсън Бътън се ожени за красавицата Бритни Уард, докато футболистът на Борусия Дортмунд - Марио Гьотце, каза "да" на своята половинка Ан-Катрин на тайно тържество. 

Универсалният футболист на Барселона Сержи Роберто пък се взе с прелестната Корал Симанович, докато бившият стожер в отбраната на Манчестър Юнайтед - Рио Фърдинанд, преодоля личните си проблеми и се ожени за изящната Кейт.