Самира Мустафаева беше една от световно известните гимнастички, но сложи край на спортната си кариера през 2013 година. Сега тя печели много повече пари при това по доста интересен начин. 
 
Дългокраката красавица има супер успешен бизнес от това да се... разчеква. Шпагатите на жената-каучук са безумни във всяко едно отношение.
 
Мустафаева отдава на гимнастиката 15 години от живота си - състезава се Азербайджан и за Русия.  Сега е на 26 и е далеч от гимнастиката, но има много по-доходоносен бизнес. Самира и съпругът й отворили за една година четири студия за йога. Те били в Москва, а след това бизнесът им се преместил в САЩ. Сега Мустафаева води часове в Лос Анджелис и заради това живее и в двете държави.
 
Това красиво момиче има 500 хиляди последователи в Instagram и всички се възхищават на нейната фигура и способности. Самата тя често публикува снимки в канала й и не се свени да покаже горещите си крака разкрачени в бекраен шпагат. Според нея това е много мотивиращо за другите и тя често получава благодарствени съобщения.