Най-титулуваният олимпиец в историята Майкъл Фелпс се наслаждава на живота си след прекратяване на активно-състезателната си кариера. Куршума от Балтимор не скри, че се наслаждава на случващото му се всеки ден и коментира родителските трепети, които изживява заедно с очарователната си половинка Никол.

Майкъл Фелпс се изправя пред конгреса на САЩ

„Прекрасно е. Чудесно е, че аз и Никол можем да се наслаждаваме на всеки момент. Реално не сме наясно какво правим във всеки случай, но правим най-доброто, на което сме способни. Така можем да израстваме заедно като едно семейство. Почти като проба-грешка е. Спомням си, че разговарях с един приятел няколко месеца преди синът ми да се роди. Той ми каза да се пуснем по течението и просто да се наслаждаваме. И всъщност, това и правим. Наистина е толкова вълнуващо да наблюдаваме сина ни, неговия характер“, каза Фелпс.

Страхотно признание за големия Фелпс

„Ставаме в 6-6.30 часа всеки ден, независимо колко часа съм спал. Това е и времето, в което се буди Бумър. Той става и нашият ден започва. Всичко зависи и къде сме. Имаме възможност да си взимаме ваканции понякога. В момента съм на нов етап от живота си. Вървим стъпка по стъпка. Опитвам се да си поставям високи цели и да намирам начин да ги постигам. Ние винаги се опитваме да изживяваме настоящия момент и сега живеем ден за ден“, добави Фелпс.