Главният треньор на националния ни тим по бокс Михаил Таков сподели, че според него отлагането на двубоя с Владимир Кличко е било добър вариант за Кобрата.

„Мисля, че това много по-добрият вариант да има подготовка повече и да се повтори целият този цикъл, защото опитът на Кличко в годините, в които тренира му изиграва лоша шега в това, че не е сигурен в подготовката. В много от нещата той не е сигурен, затова търси тази игра на нерви, в която да постигне нещо. Аз мисля, че това е по-добро за Кубрат и го мобилизира повече да играе по-добре в предстоящия мач“, сподели Таков пред Гонг.

„Във всеки стил на игра, както и при Кличко, трябва да му се намерят по две-три силни и слаби страни. От там, за да направим тактиката трябва да видим и при нас по две-три силни и две-три слаби страни и да ги противопоставим и да търсим изненада“, коментира още дългогодишният личен треньор на Кубрат Пулев в България.

„Ще кажа така: Ето например, приветствам победата на Лудогорец в 92-ата минута. Кой вкара гола? Защитник. В спорта всичко се е случвало и очаквам радост за всички наши почитатели, за спорта, за България. За тези, които милеят и дано зарадваме целия български народ с победа“, завърши Михаил Таков.