Пореден късметлия изпита радостта от спечелването на милионна печалба от Национална лотария. Големият щастливец е 45-годишният Банко Порашки от град Бургас. Късметът му се усмихна с внушителните 1 000 000 лева от билет „Американски долари“.

„Чувствам се щастлив и спокоен за бъдещето“, каза бургазлията, който е осмият милионер от Национална лотария само за тази година. Той сподели, че преди няколко месеца е спечелил 1000 лева от същия билет, след това 100 лева, а сега и 1 000 000 лева. Банко вярва, че е роден под късметлийска звезда и така си обяснява невероятния успех.

Щастливецът играе само с билет „Американски долари“, заради многобройните милионни печалби. Той разказа, че е имал предчувствие, че ще спечели. Многократно е споделял с близки и приятели, че рано или късно късметът ще му се усмихне с голяма печалба. Първият човек, на когото е съобщил, че е спечелил, е съпругата му. По думите му тя се е развълнувала много след новината.

Късметлията все още не е решил за какво ще похарчи парите. Той разказа, че близките му се радват много за успеха му, поздравяват го и го пипат за късмет. Олга Модева и Яна Маринова посрещнаха бургазлията и му връчиха чек за 1 000 000 лева. Банко пожела на всички участници да вярват в късмета си и да спечелят.