Чували сме много интересни легенди относно правенето на спортни прогнози без никакъв риск. Мнозина търсят точно това предизвикателство и са готови да се закълнат, че при техните системи и прогнози, рискът е нулев. Това обаче е особено трудно начинание, а и нека бъдем честни, именно тръпката от риска създава спортните емоции, които сме искали да видим. Ако разгледаме малко по-подробно ревюто на Уинбет тук - www.efirbet.com/winbet-bonusi/ откриваме и цяла селекция от възможности, която автоматично ни позволява не просто да се насладим на голямата игра, но и да открием всички възможности за безрисков залог.

Какво имаме предвид, след като споделяме, че такива просто не съществуват. Единственият вариант да рискувате и дори да инкасирате печалби, става директно с помощта на бонусите, операторът предоставя ресурса за правене на залози, но ако натрупате успехи под формата на печалби и изпълнявате общите условия – препоръчваме винаги да им обръщате внимание. Това е единственият случай, в който няма риск, защото не използвате вашите средства.

Най-често разбирате тази възможност, когато получите своя стартов бонус, но след това не трябва да пропускаме и някои други много важни подробности, получавате доста сериозен шанс да се насладите на истинската игра и дори да тествате всички възможности, както и да правите по-смели прогнози.

След това не трябва да забравяме, че реномираните брандове, като посоченият имат и още много бонуси, които могат да се предоставят на базата на активността на самите играчи и обикновено идват или на седмица или на месец. Операторът използва идеята за така наречените мистериозни в кутии, които съдържат опцията за правенето на безплатни залози, допълнителен бонус за игра и още много други специални предложения.

Говорейки за безплатни залози, ето едно предложение, което наистина влиза в селекцията на безрисковите залози. То също идва на определени етапи и по преценка на дадения оператор, но нека започнем от самото начало. Идеята е, че даден играч може да получи тази  оферта и да направи безплатен залог за определена сума на дадена спортна дисциплина. Обикновено това са популярните като футбол и тенис. Трябва да се постараем да опознаем всички променливи в една среща и да сме сигурни, че сме уловили всички възможни детайли и настроения на дадения отбор, а това става само с по-сериозни проучвания.

Понякога самият оператор може да предложи нещо подобно, друг път може този избор да бъде предоставен на клиента. След като направим нашата прогноза и се оказа печеливша, брандът предоставя само печалбата, но не и самият залог, защото това е било неговото участие. При загуба не трябва да се притеснявате, защото не дължите абсолютно нищо и все пак говорим за безплатен залог.

Редно е да отбележим следното, безрискови залози съществуват тогава и само тогава, когато някой друг заплаща сумата за прогнозата, във всеки друг случай, когато използвате вашите лични средства, трябва да бъдете много по-разумни и отговорни. Все пак говорим за забавление и развлечение, шансовете да станете милионери не са особено високи, не казваме, че са никакви, но това означава, че не просто трябва да познавате пулса на играта, а да сте истинско божество в правенето на прогнози, изследвайки и най-малките разклонения на възможните промени. Точно по тази причина напомняме, че прогнозите се правят за удоволствието и тръпката на играта, за онзи  приятен и вълнуващ адреналин,  който сме виждали не веднъж на терена.

Докато спазваме основните условия, всичко е наред, но започнем ли да злоупотребяваме и да търсим начини да върне изгубеното, тогава  правим много рискови залози  и това в никакъв случай не се препоръчва.