Несменяемият шампион на България за професионалисти в полутежка и лека-тежка категория Константин Семерджиев чака дете, а евентуалната победа този уикенд ще я посвети на него.

Коко Тайсъна заяви пред „Гол линия”, че „едва свързва двата края” поради липсата на сериозни спонсори у нас.

„Готов съм за завоевания, за победи на ринга. Ще се радвам най-накрая някой да ми окаже съпротива на ринга. Добре съм подготвен”, каза Коко Тайсън преди 8-рундовия мач срещу Рашид Ал Фадак /Франция/ тази седмица.

В петък в зала „Универсиада” в петък ще се проведе международната гала-вечер на професионалния бокс и мача за световната титла в категория суперпетел на Международния боксов съвет Александър Владимиров /България/ - Хасан Наджи /Белгия/.

„Най-добрият треньор за мен е Цачо Андрейковски. Трудно ми е все още, защото се опитвам да науча неговия стил. Надявам се, че ще успея. Нямам много спаринг партньори”, допълни още скандалният боксьор.

„Ако съперникът ми е терорист и ме предразполага, бих му скръцнал със зъби. Аз отвръщам на удара. Наричам ги „въздух под налягане”. Обикновено умират от страх на ринга, а аз съм миролюбив”, сподели в студиото на Дарик радио Константин Семерджиев.

„Аз не ги удрям силно. Нямам далавера да ги бия. Тайсън ми разби сърцето, когато каза, че няма сърце повече да се боксира, а аз започнах да се състезавам заради него”, добави още Коко Тайсън.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.