За шеста поредна година Царево беше разтърсено от големите тежести на железните мъже на  Българската федерация на силовите атлети "Айрън мен". 

Състезанието беше и с ранг на Държавно първенство и определи "Най-силния мъж на България за 2021 г". Събитието се проведе по покана и под патронажа на кмета на Община Царево инж. Георги Лапчев. 
Турнирът е част от кампанията Силните срещу дрогата на МКБППМН-Царево и БФСА Айрън мен. В състезанието взеха участие седем от най-силните национални състезатели. 

Железните атлети премериха сили в шест от традиционните и най-атрактивни спортни дисциплини в силовия многобой - "Дърпане на пожарен автомобил 18 тона"; "Щафета" - фермерска разходка - 2х150 кг. и кобилица 350 кг.; „Логлифт за максимален брой повдигания на тежестта"; „Обръщане на гума 420 кг."; 'Мъртва тяга" в рамка с 350 кг. - за бройка и "Атлас стоун" - 140 кг. прехвърляне за бройка през 140 см.

В шестте дисциплини доминира миналогодишният победител Христо Мусков, който направи и опит на 162,5 кг. за подобряване на държавния рекорд в Логлифта. Малко не му достигне да заключи лактите, за да бъде признат опитът му за успешен. Мусков, който е три пъти световен и европейски шампион по силов трибой се закани да атакува рекорда на следващото състезание. 

Втори завърши дебютантът от Разлог Петър Найденов, а трето място само на половин точка взе Аспарух Тотев, който също е универсален боец и има европейска титла в канадската борба. Битката за четвърто и пето място също беше много оспорвана и отново само с половин точка преднина, Юрий Божанов изпревари в генералното класиране легендата в българския силов многобой Велизар Митов.