Ultimate Fighting Championship ще се спусне в центъра на Ню Йорк за своето 217-то издание Тази събота (4 ноември) . Невероятното ММА събитие ще се проведе в легендарната за бойните спортове зала "Медисън Скуеър Гардън". 

В основното събитие за вечерта шампиона в средна категория Майкъл Биспинг ще се изправи срещу бившия дългогодишен шампион в полусредна категория Джордж Сен Пиер, който се завръща в клетката след четиригодишно отсъствие.

Във втората по значимост битка за вечерта шампиона в категория петел Коди Гарбранд най-накрая ще премери сили с бившия си съотборник и настоящ враг номер едно - Ти Джей Дилашоу.

Във въпросната вечер ще има и трета битка, в която ще бъде заложена титла. Господстващата шампионка в категория сламка Йоана Енджейчик ще се опита да направи шеста защита на титлата си срещу непримиримата американка Роуз Намахунас.

В оставащите две битки от основната бойна карта няма да има заложена титла, но те няма да бъдат по-малко интересни. В първата от тях един срещу друг ще се изправят топ претендентите в полусредна категория Стивън "Момчето чудо" Томпсън и Хорхе Масвидал. А преди тях в Октагона сили ще премерят бившият шампион в полусредна категория Джони Хендрикс и проспериращия звяр от Бразилия Пауло Борачиня.

Ето я и основната карта в реда, в който ще се проведат битките.

Джони Хендрикс - Пауло Борачиня (средна категория)

Стивън Томпсън - Хорхе Масвидал (полусредна категория)

Йоана Енджейчик - Роуз Намахунас (за титлата в категория сламка)

Коди Гарбранд - Ти Джей Диллашоу (за титлата в категория петел)

Майкъл Биспинг - Джордж Сен Пиер (за титлата в средна категория)