Ако Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър спечелят своите предстоящи битки, двамата ще се изправят отново един срещу друг и Уайлдър ще получи още една възможност да нокаутира Фюри в реванша си.

По договор, двамата ще се срещнат в поредния двубой за титлата в тежка категория, който може да се проведе на 22 февруари на неопределено място.

"Знаеш ли, за Тайсън Фюри всичко е игри и забава. Ако беше иначе, веднага щеше да организира реванш срещу мен. Ако имаше сърцето на войн и мисленето на шампион, той щеше да организира този реванш моментално. Не да чака, докато някой дойде и го спаси, за да може да има извинение", заяви Уайлдър.

След като сделката за незабавен реванш между двамата се разпадна, това доведе до много по-слаби двубои за всеки от тях.

"Той знае, че не получава 100 милиона долара, не получава дори и 80 милиона долара. И вероятно не е дори 70 милиона долара. Дори промоутърът му го каза. Той просто дрънка така, сякаш получава договор за 100 милиона долара. Това не е вярно, но той иска да го използва като довод, за да не се бие срещу мен. Той е ш*бан страхливец. Аз просто съм щастлив от това, което съм. Не мога да се притеснявам за това какво правят и какво мислят останалите бойци”, заяви "Бронзовият бомбардировач”.