Шампионът на Световния боксов съюз (WBC) Дионтей Уайлдър разсея опасенията, че контрактът на Тайсън Фюри с телевизионния канал ESPN може да стане причина за отменянето на планирания мач-реванш между двамата. Американецът каза, че и той самият би подписал с ESPN при добри условия.

"Това ще помогне на нашия бой, а няма да му попречи. В края на краищата, ако той иска да се бие, ще се бие. Ако ли не, ще преминем към следващ съперник. В дивизията има достатъчно момчета, с които мога да се боксирам през следващите две години. Когато работата стига до Америка, доминира само един американец и това е Дионтер Уайлдър. Да, мога да подпиша контракт с ESPN, ако получа правилен хонорар. Аз съм свободен агент, мога да се бия с който пожелая и където си искам. Реваншът с Фюри все още се обсъжда, ако го иска. Ако не го желае, то Бог е с него", обяви Уайлдър, цитиран от TalkSport.

Първият мач между двамата се състоя на 1 декември в Лос Анджелис и завърши с равенство. Фюри надигра съперника си в първата половина от мача, но Уайлдър го изпрати два пъти в нокдаун (9-и и 12-и рунд), което му позволи да запази титлата си.