Световният шампион в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър заяви, че не се интересува от битка реванш срещу Тайсън Фюри и приоритетът му е обединителен мач за титлите, след което да срещне победителя в срещата между Антъни Джошуа и Анди Руис.

По-рано тази година 33-годишният американец каза, че следващата му среща ще бъде реванш срещу Луис Ортис тази есен и след това реванш срещу Тайсън Фюри. И двамата потвърдиха, че всичко за битката помежду им на 22 февруари 2020г. е уредено, но сега "бронзовият бомбардировач" изглежда несигурен. 

„Не вярвам Фюри да ме иска насреща отново… Той би пожелал аз да се бия в обединителен мач и след това с него. Той не е истински крал, няма титла. Аз съживих кариерата му. Пак заповядай, Тайсън Фюри.“

„Затова, нека се отдръпне“, призова Уайлдър.

Дионтей и преди искаше да събере поясите в най-реномираната категория. Сега, след като Анди Руис-младши се намеси в играта, задачата му изглежда дори по-лесна.
„Надявам се Фюри да се оттегли от нашия мач. Мисля, че ще го стори. Така ще се бия с победителя от сблъсъка Антъни Джошуа – Анди Руис. Един шампион, едно лице, едно име. Тази мисъл никога не е напускала ума ми“, добави световният първенец на WBC.