Главният треньор на ирландската суперзвезда Конър Макгрегър (21-3), Оуен Роуди, е убеден, че неговият боец ще нокаутира и по този начин ще успее да нанесе първото поражение в кариерата на шампиона на UFC е лека категория Хабиб Нурмагомедов (26-0).

"Конър се намира в страхотна форма, постоянно тренира и усъвършенства уменията си. На 6-ти октомври ще го видите в пъти по-добър, в сравнение с предишните му битки. Сега разработваме план за предстоящата среща и се подготвяме за онова, което Хабиб ще донесе на ринга", заяви Роуди.

"Хабиб никога не се е срещал с боец като Конър Макгрегър. Щом съперниците му успяват да го ударят, тогава със сигурност и Конър ще го направи. При нас обаче в 99%-та от случаите, ударите на Конър завършват с нокаут. Сигурен съм, че Конър ще успее да нанесе точен удар. Единственият въпрос е дали Хабиб ще може да се изправи след това", добави треньорът.

"Разбира се, Хабиб представлява сериозна заплаха, тъй като е страхотен борец. Но всеки боец ​​има своите слабости и всеки може да загуби. Конър ще го намери в брадичката и ще го нокаутира. Това е само въпрос на време. Ако Конър го намери в началото на първия рунд, всичко ще свърши", завърши Оуен Роуди.

Дългоочакваната среща между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър ще се проведе на 6-ти октомври на турнира UFC 229 в Лас Вегас, Невада.

Конър МакГрегър официално се завръща на октагона