Бившият шампион на Ultimate Fighting Championship в категория петел Ти Джей Дилашоу отклони малко темата от предстоящата му среща в UFC 217, където ще се изправи срещу бившия си съотборник и настоящ враг Коди Гарбрант.

Дилашоу тренираше с Гарбрандт в Team Alpha Male в Колорадо, но след като треньорът му Дуейн Лудвиг напусна отбора, за да се присъедини към конкуренцията от Elevation Fight Team, той го последва.

Сега Ти Джей Дилашоу тренира в Калифорния и наскоро обяви, че започва изграждането на свой собствен отбор в Бърбанк, Калифорния.

"От Muscle Pharm решиха да преместят съоръженията си от Колорадо в Бърбанк, което малко разпръсна отбора. Така че сега реших да създам свой собствен отбор. Това е нещо, което трябва да създадете, за да можете да го наречете свое. Моят треньор Дуейн също пътува към Калифорния. Ние ще сформираме нещо, което да можем да наречем свой отбор, наше семейство", заяви Дилашоу.

Накрая Ти Джей Дилашоу не се сдържа и коментира и предстоящата битка с Гарбранд за титлата на UFC в категория петел. Мачът се очаква с огромен интерес от феновете в света на смесените бойни изкуства.

"Всичко води до тази битка. Той (Гарбрандт) също е съгласен, че истинската основна битка за вечерта ще бъде нашата. 70%-та от феновете искат да видят тази битка повече от всяка друга. Всичко това ни помага да изграждаме нашите имена. Ще се възползвам максимално от тази среща", завърши Ти Джей Дилашоу.