Първата пресконференция преди мача Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри ще се проведе в следващия понеделник, обяви промоутърът на срещата Франк Уорън. Лас Вегас остава най-вероятната арена за този сблъсък, но все още няма нищо сигурно. "Това не е проблем, а просто приятна спънка, защото въпросът е кой ще извади повече пари, за да бъде домакин", коментира Уорън.

"Има още някои дреболии, които трябва да се изяснят като избор на съдии например. Искаме да удовлетворим желанието и на двете страни и целта е да бъдат максимално неутрални".

Подробностите за този мач се появяват, точно когато сме близо до друг епичен двубой - този между Антъни Джошуа и Александър Поветкин. Това повдигна много въпроси за мотивите да се проведе срещата точно в този момент.

Мнозина дори си позволиха директно да обвинят Фюри, че ще се бие само заради парите, защото няма шанс да победи Уайлдър, което не се хареса на британеца.

"Не бих загубил мач дори за 100 млн. паунда. Оставете парите настрана, не са важни те а мачът", отговори Фюри в социалните мрежи./БГНЕС