Начело с президента на световната федерация д-р Чо и президента на европейската централа Слави Бинев, таекуондисти вилняха в централата на ООН, но вместо да ги арестуват ги аплодираха бурно, обявиха от Пресслужбата на българската федерация. 

С уникално шоу и демонстративни техники, отборите на WT и ITF представиха последната си демонстрация в чест на чест на 25-ата годишнина от включването на таекуондо в олимпийските игри. Символично в сградата на Обединените нации в Женева, завърши и сензационната поредица от срещи на върха на двете световни таекуондо федерации от Южна и Северна Корея. Европейският таекуондо съюз и българската федерация бяха представени от президента им Слави Бинев. 

Във фокуса на вниманиетое отново се озоваха президентът на WT д-р Чо и Слави Бинев. В ООН те облякоха дизайнерски дрехи в подкрепа на включването на брейк-денс в програмата на олимпийските игри през 2024-а година в Париж.

Любопитното в случая е, че уникалните модели са на българин, който работи с легенди като Флойд Мейуедър, Конър Мак Грегър, Шанън Лий и много други. 

По инициатива на Бинев и в качеството на президент на ETU и бивш евродепутат стана ясно, че следващото посещение на демо- отборите на WT и ITF, които са своеобразен боен вариант на „Цирк дьо Солей“, ще бъде в Европейския парламент. 

Преди или след посещението на феноменалния отбор в ЕП, Слави Бинев се е ангажирал да направи всичко възможно, демонстративният отбор на двете световни федерации да посети страната ни, за да може българската публика да се докосне до невероятното шоу.
 
Очаква се по време на най-престижния таекуондо турнир Grand Prix през октомври в София да бъде организиран европейски еквивалент на невероятното демонстративно шоу.

По възложение на световната федерация, реализацията на събитието ще бъде осъществена от президента на ETU и БФТ Слави Бинев, а родната публика ще има възможността да се наслади на впечатляващите бойни техники.

източник: БФ Таекуондо