Световният шампион на  WBA, IBF, WBO, and IBO в тежка категория Анди Руис отвърна на нападките на Тайсън Фюри, който каза, че американецът от мексикански произход се е отдал на охолен живот след изненадващата си победа над Антъни Джошуа. 

Анди Руис шокира боксовия свят през юни, когато на четири пъти изпрати Джошуа в нокдаун и в крайна сметка победи британеца в Ню Йорк. 

Руис отново поднови тренировки след обявяването на официалния реванш между двамата боксьори, който ще се проведе в Саудитска Арабия в края на годината. 

Бившият шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че ако Руис влезе във форма и тренира достатъчно, би могъл отново да победи Джошуа. 
"Но това, което знам, е че Ей Джей тренира усилено и посвещава живота си на бокса. Докато Руис се разкарва наляво-надясно в Ролс Ройс и участва в ТВ програми, ядейки такос. Не е влизал във фитнеса от два месеца и половина. Говорил съм с хората там и никой не го е виждал", заяви Фюри. 

Руис заяви, че е готов да се изправи срещу Джошуа и да го победи отново през декември. 
"Всички говорят много, но в края на деня не знаят абсолютно нищо, освен това, което виждат в Инстаграм! Работим усилено. Нека си мислят, че само купонясвам. Ще се завърна ударно", закани се Руис.