Британският промоутър Франк Уорън, който организира завръщането на бившия шампион в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) в "Манчестър Арена" тази вечер, вече е убеден, че настоящите шампиони в тежка категория Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) и Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) не биха имали никакъв шанс срещу неговия клиент.

"Първоначално се съмнявах, но сега съм убеден, че той е по-добър от Уайлдър и Джошуа. Антъни ще има сериозни проблеми срещу Фюри, тъй като "Ей Джей" лесно допуска да бъде ударен. Неговата защита не е достатъчно добра. Уайлдър пък няма да има никакъв шанс да докосне Фюри. Сигурен съм, че те знаят това", заяви Уорън.

"Станах фен на Фюри, след като победи Дерек Чисора за втори път. Чисора беше в серия от победи и направи отлична подготовка, но Тайсън не му даде никакви шансове",  добави промоутърът.

Уорън заяви също, че въпреки близо тригодишното си отсъствие Фюри ще може да си възвърне старата форма, след като отново преоткри любовта си към бокса.

29-годишният Фюри ще се завърне на ринга тази вечер в подгряващата карта, оглавена от срещата между Тери Фланаган и Морис Хукър, които ще спорят за вакантната титла на WBO.