Временният шампион в лека категория Дъстин Поарие вярва, че ще нанесе първа загуба на безспорния шампион Хабиб Нурмагомедов. Двамата ще се изправят един срещу друг след две седмици в Абу Даби на галавечерта UFC 242.

Все още никой не е успял да надделее над руснака, но Порие е уверен, че притежава всичко необходимо да стане първият с подобно постижение.

"Мога да го накарам да се предаде, но имам чувството, че ще е нокаут. Не знам как точно ще се случи, но определено ще победя или с нокаут, или ще го принудя да се откаже. Ще го довърша”, закани се американецът.

Той  знае коя е запазената марка на Хабиб и не се притеснява от нея.

"Трябва да дам най-доброто в клетката на 7 септември. Разбирам, че трябва да го направя, за да победя. Разбира се, че има голяма опасност. Не искам той да е върху мен и да печели рундове. Имаме само пет и няма как да го оставя върху себе си. Не се тревожа за неговите събаряния. Просто трябва да стоя далеч от мрежата и от земята и да си играя играта."

"Имам възможността да пренапиша историята и да направя нещо, което никога не е правено. Развълнуван съм, че мога да покажа на света колко съм велик. Искам да обединя поясите и да напиша нова история", завърши Поарие.