Нейт Диас се завърна триумфално в октагона и записа първата си победа след близо тригодишно отсъствие. В подглавния двубой от галавечерта UFC 241 Диас победи Антъни Петис с единодушно съдийско решение (30-27, 30-27, 29-28).

Срещата започна агресивно, като и двамата си размениха няколко удара в тялото. Минута и половина преди края на рунда дойде и първия тейкдаун за Диас, след което съперникът му опита да се измъкне с няколко интересни комбинации. Диас обаче бе по-добрият и спечели рунда с 10-9.

Вторият рунд започна с размяна на ритници в тялото. В началото на частта Диас бе по-активен и инициираше размените, след което ролите се размениха, но голяма част от ритниците на Петис все пак бяха парирани. След тейкдаун и успешна поредица от комбинации с ръце и вторият рунд бе спечелен от Диас.

В третия рунд Петис се хвърли с всички сили и инициира клинч, но това позволи на Диас да нанесе серия крошета от близка дистанция. Битката се пренесе на земята, където Диас направи няколко опита за техника за събмишън.