Световният шампион на WBA и IBF в полутежка категория Мурат Газиев (26-0, 19 КО), който тази вечер ще проведе обединителен двубой с шампиона на WBO и WBC Олександър Усик (14-0, 11 КО), благодари на всички фенове, които тази вечер ще отделят време да наблюдават срещата му и обеща вълнуваща битка.

Обединителната среща в полутежка категория, която е и финален сблъсък от турнира на Световните боксови суперсерии (WBSS), ще можете да наблюдавате тази вечер директно по DIEMA SPORT 2 от 21:00 часа българско време.

"Преди всичко бих искал да благодаря на всички хора, които ще отделят от времето си тази вечер, на всички фенове, които ме подкрепят и на тези, които подкрепят бокса като цяло. Това е чудесен спорт. Очаквам с нетърпение предстоящата си среща. Не знам какво ще се случи, не мога да предвидя бъдещето, но очаквам много добра битка, която да зарадва всички фенове на бокса", заяви Газиев.

"Това е полутежка категория и всеки удря много силно. Един удар може да промени целият ви живот, никога не знаете какво ще се случи. В тази категория всеки има шанс да победи. На моя опонент мога да пожелая само късмет. Не чувствам натиск, че ще се бия на ронда земя. Без значение къде съм, тук или в Съединените щати, не ми пука. Това, което наистина има значение, е хората, които са около мен и моя съперник, това е всичко", добави руснака.