Раздялата на Кубрат Пулев с Андреа предизвика много широк отзвук в социалните мрежи. В медиите се появиха спекулации, че скандалът с Джени Суши е прелял чашата, за да се стигне до този край.

Според други обаче, двойката била разделена преди това, но заради приятелството си фолк певицата подкрепила професионалния боксьор в трудния момент.

Певицата и и Кубрат Пулев бяха заедно цели 12 години. Тя беше неотлъчно до него във всички важни битки на ринга. Преди 2 години в интервю Андреа заяви, че не ѝ е нужна сватба и пръстен, за да се чувства обичана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bulgarians 🇧🇬👏❤

Публикация, споделена от PROUD BULGARIAN 🇧🇬 (@proud.bulgarian.page) на

В свои интервюта пък Кубрат често я е упреквал за разголените снимки, които качва, припомня Vbox7

Слухове за края на връзката им имаше още в началото на годината. Впечатление правиха и екзотичните пътувания на Андреа, на които не беше с него. Преди дни двамата кумуваха на сватбата на приятел на спортиста. След това папараци заснеха Андреа и Кубрат заедно на плаж.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Искам пак 💜

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

В медиите се появиха и информации, че Кобрата дори има нова любов до себе си. Самата Андреа обяви раздялата им едва вчера.

„Прекалено съм млада, за да се омъжа, и прекалено стара, за да играя детски игри – наслаждавам се на живота сама”, сподели тя в профила си в социалната мрежа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I am too young to get married, and far too old to be playing childish games – enjoying the single life.”

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на