Ако някой е забравил за скандала с целувката на Кубрат Пулев по устата на Джени Суши, то американката прави всичко възможно той да не отшуми. Тя за пореден път отправи намек по адрес на случката в профила си в Инстаграм. 

Там Царицата на голото суши, както самата тя се определя, пусна стори, в което е на фона на боксов ринг и в посланието си към последователите си е написала: "Благодаря на всички за милите съобщения и любовта. Оценявам го", написа Суши, след което благодари на човека, който е изготвил колажа и ѝ го е пратил. 

Преди време тя използва същия този колаж и един от хаштаговете към него беше: "Суши срещу обвиненията в мръснишко поведение", като той се появи няколко дни след разпространеното видео как тя танцува в скута на приятел на Кобрата по време на партито след мача с Богдан Дину, часове след като беше целуната от родния боксьор и се чувстваше като жертва на сексуално посегателство. 

Сега последователите ѝ веднага направиха предположение, че настоящото стори в Инстаграм е пряка провокация към Пулев и делото, която тя води срещу него.