Звездата на българския професионален бокс Кубрат Пулев разкри, че вече си е взел поука от случая с Джени Суши и целувката по устата ѝ след мача с Богдан Дину. И в интервю за сексапилната Хелън Йи обяви, че вече е приключил с целувките след мач и може да праща само въздушни такива. 

"Последният ми мач беше страхотен, но след него имаше малко различна ситуация. Бях завладян от емоции и просто го направи, знаете какво. Но вече се научих, че не трябва да правя това повече, защото много хора не разбират шегите ми. Повече няма да го правя." 

"Ако някой иска да ме целуне, няма проблем, но аз вече не целувам никого. Научих, че първо трябва да питам и ако човекът срещу мен каже "ОК", тогава. Мога да пращам само въздушни целувки, никакви истински целувки. Много е горещо в Лас Вегас. В моята глава не се е случило нещо лошо, но някои не го харесват, други го одобряват", заяви Кобрата и разкри какви са плановете му за мачовете занапред. 

"Готов съм да се бия, всеки ден съм във фитнеса. Не тренирам много тежко, но се подготвям добре. Аз съм задължителен претендент от година и половина в IBF и мисля, че сега е моментът да се бием с Анди Руис, защото това е задължението." 

"Никой не може да каже кой ще победи в реванша между Руис и Антъни Джошуа, но мисля, че той може да загуби втори път. Бях изненадан от първото му поражение. Руис е много добър боец, силен е, бърз е, но мисля, че аз съм много по-добър боксьор." 

"Нямам време за чакане, чаках година и половина и мисля, че сега е времето. Можем да се бием за този колан. Готов съм и искам да се бия за този колан. Чаках толкова дълго, подготвих се, а когато съм много добре подготвен, никой не може да ме победи", сподели още Пулев и коментира мача на Тайсън Фюри, който му е съотборник, а и го спрягаха за следващ негов съперник. 

"Тайсън Фюри постигна хубава победа, но опонентът му не беше нещо особено, беше слаб, не беше на нивото му", заяви Кобрата и накрая разкри, че вече е започнал подготовката си за следващия мач и е готов да го проведе на всяко едно място. 

"Започвам подготовката на високо ниво, щастлив съм, че всичко с целувката приключи, както и с комисията. Готов съм да се бия във всяка точка на САЩ и искам да се бия за световната титла на IBF и да бъда световен шампион", завърши Кобрата и накрая прати въздушна целувка на секси-репортерката.