Вдъхновена от славата, която доби в България в последната седмица, Джени Суши e решила да се възползва по най-добрия начин като отвори ексклузивен ресторант за голо суши в София.

Както е известно, самата репортерка, чието истинско име е Дженифър Равало, промотира себе си като "кралица на голото суши".

Тя вече е задвижила процедурите и се очаква до края на годината да отвори своето заведение в центъра на столицата, в която желаещите ще могат да похапват суши от голи тела.

В начинанието обаче Суши далеч няма да бъде сама. Партньор в бизнеса ще бъде нейният най-близък приятел в България Кубрат Пулев. Очаква се Кобрата да има специална зона в ресторанта. В нея ще има фитнес уреди, на които боксьорът да провежда физическата подготовка. Той обаче ще бъде винаги на разположение да раздава целувки при желание на посетителите на заведението. 

Неговата половинка Андреа пък ще е рекламно лице на ресторанта, чието мото ще бъде: "При нас рибата винаги е прясна!"

Очакванията са заведението да работи 24 часа в денонощието като в малките часове клиентите, направили по-тлъста сметка, ще получават и танцове в скута от специалистките по голо суши.

А след като прочетохте тази "новина", нека ви поздравим с днешния забавен празник! Честит ден на шегата!