Една от най-секси кечистките в WWE Пейдж разкри, че е имала сериозни премеждия в живота си, преди да реши да се върне към спорта. Тя за кратко прекрати кариерата си, за да се отдаде на изживявания в порно-индустрията. 

По-точно тя засне за свое удоволствие няколко клипа, в които участва в междурасов секс с няколко мъже, мислейки си, че никой няма да я разпознае и че ще е просто една от милионите жени с аматьорски клипове в интернет. Но за нейно съжаление не е така. 

Медиите веднага я разкриха и направиха сцените достояние на феновете ѝ и я засипаха с критики. Самата Пейдж признава, че на моменти дори е мислела да посегне на живота си, но едно малко момиченце я вкарало в правия път. 

"Стигнах дъното, този скандал ми разби живота. За малко дори мислех да посегна на живота си. Край на всичко това сложи подкрепата на близките ми, но най-вече едно малко момиченце в супермаркета. Тя ми каза, че е огромна моя фенка и иска пак да ме види на живо. Това ме вдъхнови и излязох от черната дупка", заяви Пейдж, чието истинско име е Сара Джейд Дейвис.