Очакваната с интерес бойна галавечер SFC 8: The Matrix ще се проведе на 12-ти май в "Зимния дворец" в Студентски град, София, като в нея с гръм и трясък се завръща ММА боеца Цветан Чолев - Върколака.

Чолев е дългогодишен състезател по борба и традиционно жиу-житцу, а от години насам се състезава по правилника на ММА.

Негов опонент е Александър Цонев, с когото не пропускат да се сдърпат при всеки един удобен момент. На пресконференцията двамата си размениха доста остри реплики, като "Върколака" отново сравни Цонев със зайче, а Цонев от своя страна призова организаторите да подготвят на Чолев линейка и носилка на 12-ти май. Битката определено се очертава една от най-напрегнатите и се чака с интерес.

Върколака бе категоричен, че ще разкъса опонента си.

"Не ме притеснява нищо в Александър Цонев. Един вълк не се интересува от мнението на заека. Бих му скършил врата на две - това е моята цел, това искам да направя. Искам буквално да го изям", сподели Върколака пред MMA.BG и добави:

"Най-трудното от цялата ми подготовка е да дойде времето за мача. Изпълнен съм с енергия и това чакане просто ме убива."

Вижте как се подготвя Върколака за пълнолунието на 12-ти май в SFC 8: The Matrix:

Вчера се проведе и първата открита тренировка на на бойците в Студентски град, където имаш и боксова круша за измерване на силата, където всеки който се престраши да премери силите си с ММА бойците спечели билет за събитието, както и награди от FitSpo, ядки Елит и фитнеси Флайс.

Днес и утре (четъвртък и петък) откритите тренировки продължават.