Все по-вероятно изглежда две от най-големите звезди в ММА Хабиб Нурмагомедов и Конър МакГрегър да изгорят завинаги и да нямат право да се подвизават в този спорт. Такова предвиждане прави вестник "Марка", който се позовава на информация на редица от най-големите анализатори в тази сфера в Щатите. 

Двамата ще се явят в началото на декември пред комисията в Невада, за да дадат обяснения, като след това ще е ясна и окончателната им присъда. Но според експертите, с които от "Марка" са се свързали, почти 100% е сигурно, че двамата ще бъдат изхвърлени завинаги, а Нурмагомедов да загуби и между 50% и 100% от хонорара си за битката. 

Причината за очакваната тежка санкция е грозният бой след края на схватката помежду им миналия месец. И все пак надеждите на феновете са да не се стига до толкова фрапиращо наказание, защото това би отнело изключително много от блясъка на ММА. 

Двамата вече имат покани за следващите си съперници след боя помежду им, но промоутърите им избягват да коментират тази тема, защото нямат яснота какво ще е решението на комисията.