В очакване на двубоят между шампиона на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър и линейния шампион Тайсън Фюри, от "Showtime" пуснаха официален трейлър за срещата, в който е наблегнато най-вече върху пътя, който двамата атлети са изминали, за да стигнат до тук.

Уайлдър (40-0, 39 КО) влиза в тази среща, след като записа най-голямата победа в своята кариера през март тази година, когато нокаутира кубинеца Луис Ортис, в двубой, който със сигурност ще бъде сред кандидатите за "Двубой на годината". След това Уайлдър се насочи към обединителен мач с британската суперзвезда Антъни Джошуа, но по каквато и да е причина, в зависимост на коя страна сте, тази среща пропадна. След това Уайлдър насочи вниманието си към Фюри и ето ни днес...

Фюри (27-0, 19 КО) влиза в срещата след две победи срещу не особено претенциозни опоненти. Точно от това обаче имаше нужда британеца, за да навлезе във форма след двугодишното отсъствие от ринга, в следствие на злоупотреба със забранени вещества и битки с вътрешни демони. Наскоро Фюри заяви, че вече е сложил ред в живота си и смята, че се е измъкнал от тъмната страна, но въпросът остава - дали не е твърде късно, за да бъде отново величина в горната част на боксовата стълбица.

Уайлдър и Фюри ще премерят сили на 1-ви декември в "Стейпъл център" в Лос Анджелис, Калифорния.