С един удар - два заека. Така може да се определи очакваната според изданието RT America развръзка около следващия мач на българската звезда Кубрат Пулев. Според медията, родният боксьор хем ще се бие с едно от големите имена в тежка категория - Тайсън Фюри, хем залогът ще е световната титла в IBF. 

До тази развръзка се очаква да се стигне официално скоро. А ето и какъв е пътят до нея според източниците на изданието. Сегашният носител на колана Анди Руис ще освободи титлата, за да участва в реванш с Антъни Джошуа, от когото я взе с изненадващата си победа над него с нокаут на 1 юни в Ню Йорк. 

Когато това се случи, за овакантения колан ще се бият задължителният претендент в тази версия Кубрат Пулев, както и избраният от него опонент. А все по-вероятно е това да е Тайсън Фюри, с когото имат един промоутър - легендата Боб Аръм от Top Rank. 

Даже изданието определя задаващия се двубой между тях, като "Битката на токсичните мачовци". Причината за това определение са изцепките на двамата извън ринга. Кобрата целуна по устата репортерката Джени Суши след победата си над Богдан Дину и затова временно му беше отнет лицензът на територията на САЩ. 

За да си го върне, той посещава курсове срещу сексуално посегателство над жени. Колкото до Фюри, той също си навлече гнева и критиките на либералната общност, след като неколкократно обяви, че заради хомосексуалистите, апокалипсисът ще се стовари върху Земята и човечеството.