Силно изказване направи Тервел Пулев на откритата си тренировка преди мача с Леонардо Бруцезе. Битката е в събота в зала "Арена Армеец", а същата вечер гвоздеят в програмата е битката на брат му Кубрат с Хюи Фюри. 

Според по-малкия брат Пулев, британецът е дошъл в София, за да намери слабостите в представянето на Кобрата и да се добере до победата. А залогът е, че победителят от тази среща ще се изправи за световната титла срещу Антъни Джошуа. 

"Искам да благодаря на всички, че сте дошли да ни подкрепите. Искам да поканя всеки, който не си е купил билет, да го стори и да ни подкрепи. Всички са дошли за битката, виждате и Хюи Фюри тук, убеден съм, че не е дошъл тук да пие кафе, а да търси слабите места на Кубрат Пулев." 

"И двамата с него сме мобилизирани за победа, говоря и от негово име. Всичко ще се види в събота вечер в залата", заяви Тервел Пулев на официалната си открита тренировка пред камерата на DIEMA SPORT 2 и коментира раздялата си с досегашния си треньор Борислав Бояджиев и смяната му с Михаил Таков.

"Получиха се някои разнопосочни мнения, но все пак аз го изясних това. Разделих се с досегашния си треньор Борислав Бояджиев, ще съм вече с Михаил Таков. С него сме страхотен екип, той е бил зад мен в олимпийската подготовка. Накратко, достатъчно добре се познаваме с него и нямаме тайни помежду си."

"Причините за промяната са, че бях поканен на подготвителен лагер от щаба на Александър Усик, съвпадаха ни подготовките. Бях готов да отида, той ми каза, че няма да може да присъства и затова се случи промяната. Той вече трябва да отговори на въпросите", заяви Пулев и говори за предстоящия си съперник. 

"Съперникът има повече опит на професионалния ринг, има няколко загуби, но те са от силни съперници. Това не може да се гледа като негова по-голяма слабост, има повече опит, залага на хитрости, променя темпото на двубоя. Мисля, че сме готови за тези неща", завърши Пулев пред DIEMA SPORT 2. 


Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и ще се предава от 20:00 часа пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.


Всичко за боксовата галавечер и зрелищния сблъсък може да откриете в специалната секция на Gong.bg.

Екипът на спортния сайт ще проследи всички актуални новини за събитието, настроения и реплики между боксьорите, официални изказвания и пресконференции.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Gong.bg подарява билети за грандиозния двубой Пулев-Фюри на 27 октомври